Yellow Belt online training groot succes op De Haagse Hogeschool

Skoledo werkt samen met de opleiding Elektrotechniek van de Haagse Hogeschool aan vernieuwing en verbetering van het onderwijs. Leren wordt leuker, effectiever en efficiënter door toepassing van e-learning en blended learning in het HBO. Dankzij deze unieke samenwerking hebben 53 studenten hun Lean Six Sigma Yellow Belt certificaat behaald. Docent Marten Schröder spreekt van een groot succes!

Blended Learning
Je hoort en leest tegenwoordig veel over het toepassen van Blended Learning binnen het Hoger Onderwijs, bij Elektrotechniek van de Haagse Hogeschool passen ze het daadwerkelijk toe. Men biedt tweedejaars studenten de mogelijkheid om de e-learning Lean Six Sigma Yellow Belt te volgen op Skoledo.com in combinatie met colleges verzorgd door Marten Schröder, waarin casuïstiek en voorbeelden worden besproken en discussies worden gevoerd. Een kans voor studenten om een gewild certificaat te behalen tijdens hun studie!

Tevredenheid
De studenten hebben elke module op de e-learning geëvalueerd. Dankzij deze feedback is Skoledo in staat om voortdurend verbeteringen in de e-learning door te voeren. Het meest gegeven cijfer voor de e-learning door de studenten is een acht! Een visuele weergave van de evaluaties zie je in het onderstaande histogram.

check-mark-1292787_1280 Denny: Het is gewoon goed
check-mark-1292787_1280
 Sander: goede duidelijke uitleg, goede vragen en antwoorden die zorgen dat je echt begrijpt wat er gevraagd wordt
check-mark-1292787_1280 
Kadri: ik heb beter leren meten wat ik ook nodig zal hebben bij mijn opleiding.
 check-mark-1292787_1280 Kevin: de module was interessant en de individuele units waren niet te lang waardoor het makkelijk te doorlopen was zonder de concentratie snel te verliezen.
 check-mark-1292787_1280 Casper: interessante module, goede leerstof alleen kost het wel veel tijd.
 check-mark-1292787_1280 Ricardo: goede informatie en de filmpjes geven een leuke toevoeging. Ook verzorgen de voorbeelden hierin een goede verduidelijking.
 check-mark-1292787_1280 Ruben: interessant! Snel en makkelijk te maken
 check-mark-1292787_1280 Quinten: leuk leuk
 check-mark-1292787_1280 Masood: het is goed

Meer weten?
Wil je meer weten over de Yellow Belt e-learning of één van onze andere Lean Six Sigma opleidingen? Bekijk dan de opleidingen op onze website en start vandaag nog of neem contact met ons op.

Je kunt bij Skoledo verschillende belts in Lean Six Sigma behalen. Van de Lean Six Sigma Yellow Belt tot aan een Green Belt en Black Belt.