UWV scholingsvoucher voor een lean six sigma opleiding gebruiken

Werkzoekende via het UWV? Met de UWV scholingsvoucher kun je ook een Lean Six Sigma opleiding bij ons volgen waardoor kansen op werk vergroot worden. Voor meer informatie, klik HIER.  Met enige regelmaat ontvangen wij verzoeken van cursisten om scholingsvouchers in te vullen. Logisch ook, want met onze Lean Six Sigma opleidingen heb je een hoogwaardige opleiding die goed aansluit op de behoeften in de arbeidsmarkt.

Gebruik de UWV scholingsvoucher voor onze lean six sigma opleidingen

Wanneer u één van onze opleidingen wilt volgen, dan bestaat er een grote kans dat u hiervoor een scholingsvoucher van € 2.500,- voor kunt gebruiken. Let op: u hoeft niet werkeloos te zijn om de voucher te kunnen gebruiken, ook ZZP-ers en mensen in loondienst kunnen gebruik maken van deze regeling, zolang u maar voldoet aan de volgende criteria:

SKOLEDO_BEELDMERK_icon Uw CV staat op werk.nl. Hiermee staat u bij het UWV ingeschreven als werkzoekende.
SKOLEDO_BEELDMERK_icon Het beroep waarvoor de opleiding gedaan wordt staat op de kansberoepenlijst van het UWV. Hier staan bijvoorbeeld de functies Kwaliteitsmanager en economisch adviseur/consultant op.
SKOLEDO_BEELDMERK_icon Na afronding van de opleiding ontvangt u een erkend diploma of certificaat. Na succesvolle afronding van één van onze opleidingen krijgt u altijd een certificaat.
SKOLEDO_BEELDMERK_icon De aanvraag bedraagt maximaal € 2.500,-. Indien de opleiding duurder is, voldoet u de rest zelf.
SKOLEDO_BEELDMERK_icon De aanvraag is uiterlijk 2 weken na de eerste opleidingsdag door het UWV ontvangen.
SKOLEDO_BEELDMERK_icon U heeft nog niet eerder gebruik gemaakt van de scholingsvoucher.
SKOLEDO_BEELDMERK_icon De aanvraag voor de voucher wordt voor 31 december 2017 gedaan, ook als de opleiding later start.

Kosteloos annuleren

Wordt jouw aanvraag afgekeurd? Dan kun je bij ons kosteloos annuleren. Zo hoef je je geen zorgen te maken over eventuele opleidingskosten.

Vragen?

Heb je vragen over onze opleiding of het gebruiken van de scholingsvoucher? Neem gerust contact op!