Skoledo werkt samen met NHL Stenden. Blended Learning een groot succes!

Skoledo werkt samen met de opleiding Post HBO leergang Bedrijfskunde van de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden (NHL). De deelnemers aan de module Proces- en Prestatiemanagement hebben de online training ‘Presteren middels processen’ op Skoledo.com gevolgd. Daarnaast verzorgde Gosse Korte in het najaar van 2017 zes colleges op de NHL. Echt Blended Learning dus! Leren wordt leuker, effectiever en efficiënter door toepassing van blended learning. Programmamanager Jappie Sietsma spreekt van een groot succes!

Blended Learning
Je hoort en leest tegenwoordig veel over het toepassen van Blended Learning binnen het onderwijs. Bij de opleiding Post HBO leergang Bedrijfskunde van de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden passen ze het daadwerkelijk toe! Men biedt deelnemers de mogelijkheid om de e-learning ‘Presteren middels processen’ te volgen op Skoledo.com in combinatie met colleges verzorgd door Gosse Korte. Kennis en inzicht ontwikkelen deelnemers voorafgaand aan het college door de online training te volgen. Het vaardig toepassen van de leerstof wordt tijdens het college gestimuleerd. Zo wordt een optimaal leerrendement behaald!

Tevredenheid
De studenten hebben elke module op de e-learning geëvalueerd. Dankzij deze feedback is Skoledo in staat om voortdurend verbeteringen in de e-learning door te voeren. Het meest gegeven cijfer voor de e-learning door de deelnemers is een acht! Een visuele weergave van de evaluaties zie je in het onderstaande histogram.

check-mark-1292787_1280  Dirk: E-learning is erg effectief
check-mark-1292787_1280 
Linda: interessante materie
check-mark-1292787_1280 
Reinder: ik zou het aanbevelen, het is een e-learning site waar ik veel heb opgestoken over Proces- en Prestatiemanagement.
 check-mark-1292787_1280 Miranda: Complete lesstof, erg leuk leren, op eigen tijd, variatie tussen filmpjes, opdrachten, teksten. Ik heb er erg veel plezier aan beleefd!
 check-mark-1292787_1280 Jelte: het materiaal is helder in de uitleg, ik snap de leerstof
 check-mark-1292787_1280 Klaas: hele leuk manier van leren! De combinatie met filmpjes, tekst, plaatjes en raadsels zijn erg effectief. Het is leerzaam en boeiend tegelijkertijd.
 check-mark-1292787_1280 Sieger: Leuk en heel toegepast

Meer weten?
Wil je meer weten over de online training ‘Presteren middels Processen’? Klik dan HIER. Of neem HIER contact op met Skoledo.

Wil je meer weten over de Post HBO Bedrijfskunde opleiding van de NHL? Klik dan HIER.