Missie

De missie van Skoledo is: effectief leren door actieve e-learnings voor iedereen.

check-mark-1292787_1280 effectief leren: je start elke module van een opleiding met een intaketoets en je eindigt met een afsluitende toets. Hierdoor kun je meten wat je hebt geleerd. Je ziet het effect! Wij geloven dat dankzij e-learning de impact van leren veel groter is. Eventuele bijeenkomsten hebben in combinatie met de e-learning veel meer impact.

check-mark-1292787_1280 door actieve e-learnings: wij geloven dat je leert door te doen en daar feedback op te krijgen. De stappen in een leerproces zijn:  uitleg -> denken -> doen -> reflectie -> bijsturen -> herhaling. Deze stappen ga je dus doorlopen in onze e-learnings. Leren te zien door te doen!

check-mark-1292787_1280 voor iedereen: onze ambitie is om voor iedereen e-learnings aan te gaan bieden. Elk mens heeft de behoefte om zich te ontwikkelen en te werken aan zelfontplooiing. Daar willen wij bij ondersteunden door relevante, actuele, leuke, uitdagende e-learnings aan te bieden.

Onze waarden zijn:

SKOLEDO_BEELDMERK_icon Plezier: wij ontwikkelen onze e-learning met plezier en willen dat de e-learning “fun” is om te volgen.

SKOLEDO_BEELDMERK_icon Toegankelijk: studeren waar en wanneer jij dat wilt. Direct toegang tot een proefopleiding en direct toegang tot de opleiding waarvoor jij hebt betaald.

SKOLEDO_BEELDMERK_icon Kwaliteit: relevante en actuele e-learning opgezet met een duidelijke structuur en een goed didactisch concept. Elke opleiding wordt afgesloten met een toets. Bij succesvolle afronding ontvang je een certificaat. Klik HIER voor een overzicht van evaluaties van deelnemers.

SKOLEDO_BEELDMERK_icon Verbinden: je kunt kennismaken met mede-studenten door ze op te zoeken in onze groep op LinkedIn. Wanneer je een +pakket hebt aangeschaft word je uitgenodigd voor workshops en krijg je ondersteuning van docenten.

SKOLEDO_BEELDMERK_icon Winstverbetering: door te leren wordt je effectiever. Je kunt iets (nog beter) doen. Dat leidt tot winst voor jezelf en je omgeving, zoals de organisatie waarvoor je werkt, of familie en vrienden.

laptop-1071781_1280