Lean Six Sigma Yellow, Green en Black Belt Summer Course

Wil je een Lean Six Sigma Yellow, Green of Black Belt training volgen, maar staat je agenda het niet toe om de komende maanden klassikaal een opleiding te volgen? Dan is de online summer course op Skoledo.com de ideale oplossing voor jou! Leer waar en wanneer jij wilt!

Leren is doen!
We maken gebruik van moderne didactische principes gericht op toepassing. Je leert immers door waarneming, doen en feedback krijgen. Deze online Lean Six Sigma e-learning sluit aan bij de praktijk door veel voorbeelden van toepassingen te tonen binnen diverse organisaties. Het zet je aan het denken over wat je nu doet en hoe het met de principes van Lean Six Sigma nog veel beter kan. De video’s leggen veel uit en de oefeningen en toetsvragen maken dat je de stof écht gaat begrijpen.

computer vrouw e-learning

ISO13053
Onze Lean Six Sigma opleidingen zijn opgezet conform de internationale standaard ISO13053-1 en ISO13053-2. Je behaalt het felbegeerde Yellow Belt certificaat door het examen succesvol te maken. Je behaalt het internationaal gewaardeerde Green Belt of Black Belt theorie-certificaat wanneer je het examen gehaald hebt en het volledige certificaat wanneer je ook een verbeterproject hebt gedaan.

  • Yellow Beltcirca 18-20 studie-uren
  • Green Belt: circa 40-50 studie-uren
  • Black Belt: circa 80-100 studie-uren

Gemaakt door
De opleidingen zijn gemaakt door docenten die al jaren trainingen verzorgen op het gebied van Lean Six Sigma en projecten doen bij organisaties. Alle ervaring is aangewend om een e-learning te maken die praktisch, leuk en uitdagend is. Je gaat op een Lean6Sigma manier naar de wereld kijken! Leren te zien is namelijk de eerste stap richting actie.

Meer informatie?
Klik HIER voor meer informatie over de Yellow Belt of Green Belt. De Black Belt komt in augustus 2017 online beschikbaar.