Green Belt InCompany: online opleiding én bijeenkomsten

IMG_3173

Skoledo heeft negen medewerkers van de Hanze mogen opleiden tot Green Belt. Het betrof een InCompany-traject. De deelnemers hebben online de e-learning gevolgd, bestaande uit 7 modules met elk vele lessen. In elke les zijn teksten, video’s, oefeningen en toetsen opgenomen. Tijdens de bijeenkomsten stond de vertaling van de theorie naar de eigen praktijk centraal. Alle deelnemers hebben succesvol het Green Belt examen afgerond en een DMAIC-project uitgevoerd, welke hebben geleid tot (winst)verbetering.

Blended Learning: online opleiden en InCompany bijeenkomsten

Het zal je niet verbazen dat de investering in euro’s bij een e-learning variant van de Green Belt significant lager zijn dan de klassikale variant. Bij enkel e-learning hoeft er immers geen docent voor een groep te staan en is er geen ruimte gehuurd. De e-learning moet echter wel ontwikkeld worden en gehost worden. Hieronder kun je zien dat de e-learning varianten van de Green Belt opleiding aanzienlijk goedkoper zijn, maar dat is niet de reden om voor Skoledo te kiezen.

Green Belt opleidingen 5

De redenen om voor Skoledo te kiezen zijn:
check-mark-1292787_1280 om leuke, goede e-learning te volgen
check-mark-1292787_1280 waardoor je effectief, efficiënt en met plezier leert
check-mark-1292787_1280 op de plaats die jij wilt op het tijdstip dat jij wilt.

Skoledo heeft ervoor gekozen om als eerste in Nederland de e-learning variant aan te bieden van de Yellow Belt, Green Belt en Black Belt. Organisaties kunnen altijd contact opnemen met Skoledo om ook de mogelijkheden van in-company bijeenkomsten te bespreken. Skoledo houdt dan praktijkgerichte bijeenkomsten zonder power points. De bijeenkomsten moeten immers echt impact hebben. Op de e-learning wordt de kloof tussen niet-weten en weten gedicht. Tijdens bijeenkomsten wordt de kloof tussen weten en doen gedicht.

SKOLEDO_BEELDMERK_icon Bekijk alle Lean Six Sigma opleidingen!

 SKOLEDO_BEELDMERK_icon Wil je meer weten over de mogelijkheid van InCompany opleidingen? Bekijk meer informatie over InCompany opleidingen.

Skoledo logo 1