Evaluaties op Skoledo

Skoledo is maart 2016 gestart met het aanbieden van online trainingen. Vier jaar later hebben 10.634 deelnemers deelgenomen aan één van onze e-learnings!

Deelnemers over de Green Belt opleiding:

check-mark-1292787_1280 Erik: prima opleiding met al die vragen en oefeningen tussendoor
check-mark-1292787_1280 Wasim: Goed uitgelegd. Leuke filmpjes. Stof van analyse fase is erg veel en pittig
check-mark-1292787_1280 
Dennis: heldere uitleg en nuttige video’s
check-mark-1292787_1280 
Eef: het is leuk!
check-mark-1292787_1280 
Anet: Goede opbouw, vragen sloten goed aan bij de daarvoor gegeven theorie. Informatieve filmpjes die theorie nog verder verhelderden.
check-mark-1292787_1280 
Jan: Opleiding is erg leuk, filmpjes voegen veel toe en vragen zijn zeer nuttig. Het bestuderen kostte wel veel meer tijd dan ik had ingeschat.
check-mark-1292787_1280 
Marloes: erg leuke manier van studeren. Er blijft veel ‘hangen’ soms zonder dat je het zelf door hebt. Dat viel me op bij het maken van de toetsen
check-mark-1292787_1280 
Jolanda: prima opleiding,! Leuke , informatieve en grappige films. Dit is een fijne manier van zelfstudie 

Deelnemers over de Yellow Belt opleiding:

SKOLEDO_BEELDMERK_icon Nathalie: Ik vind elke module goed uitgelegd. Bij de laatste module werden steeds meer vragen herhaalt uit de vorige modules zodat je die stof minder snel vergeet. Fijne manier van leren op deze manier!
SKOLEDO_BEELDMERK_icon Hasret: alles werd duidelijk uitgelegd
SKOLEDO_BEELDMERK_icon 
Arco: de e-learning werd zeer prettig en is prima te volgen
SKOLEDO_BEELDMERK_icon Michelle: je krijgt een duidelijk beeld van wat lean management is en wat uiteindelijk leansixsigma is
SKOLEDO_BEELDMERK_icon 
Terry: Veel geleerd door oefenen van vragen en feedback die je krijgt. De toets op het eind is ook handig. jammer dat er een maximum van 2 zit aan de eindtoets.
SKOLEDO_BEELDMERK_icon 
Umit: zeer leerzaam en duidelijk!
SKOLEDO_BEELDMERK_icon 
Josephine: Leuke en duidelijke manier van uitleg geven. Filmpjes hielpen er ook bij om een duidelijk beeld te krijgen op een leuke manier!
SKOLEDO_BEELDMERK_icon 
Gijs: de informatie is duidelijk en de ondersteunende video’s verduidelijken de informatie als het nog niet duidelijk genoeg was. en de testjes aan het eind van de units helpen je de stof te onthouden
SKOLEDO_BEELDMERK_icon 
Mehmet: goede opleiding omdat dit een prachtig systeem is waar je direct na de theorie op getoetst wordt.
SKOLEDO_BEELDMERK_icon 
Zoë: Het zijn duidelijke modules, ik vind het prettig om met tekst en filmpjes te werken, al hadden sommige units wel veel filmpjes. Er was er zelfs één met zeven filmpjes… Dat kost heel veel tijd. Aan het einde kun je jezelf testen of je de informatie hebt opgeslagen, dat vind ik zelf erg prettig. Ook staat er uitleg bij, waarom dát het juiste antwoord is. Ik vind het fijn om dat nog een keer te lezen zodat ik het echt opgeslagen heb.
SKOLEDO_BEELDMERK_icon 
Nina: Goede afwisseling tussen tekst en video’s. Super handig dat ieder onderdeeltje wordt afgerond met een aantal vragen, zo breng je gelijk de kennis in de praktijk. Niet ieder filmpje had toegevoegde waarde.
SKOLEDO_BEELDMERK_icon 
Umit: zeer duidelijk en overzichtelijk.
SKOLEDO_BEELDMERK_icon Michael: Het is een prettige omgeving om in te leren, met niet al te veel grote lappen tekst. Het heeft duidelijke voorbeelden en de tussentijdse vragen zijn erg prettig.

Tevens is gevraagd of ze Skoledo zouden aanbevelen bij anderen:

check-mark-1292787_1280 Jazeker. Ik vond het een erg prettige en leuke manier van leren. Ik merkte zelf dat ik ‘graag’ wilde leren omdat ik deze manier van leren erg leuk vond en ook het idee het dat de informatie bleef hangen.
check-mark-1292787_1280 Ja, het is een leuke manier van leren!
check-mark-1292787_1280 Jazeker, het is een leuke, snelle en makkelijke manier van leren.
check-mark-1292787_1280 Ja. Ik vind het een fijn programma om mee te werken. Alles is goed uitgelegd en de vragen sluiten goed aan op de gegeven theorie. Daarnaast is het niet te langdradig. Ik beveel Skoledo zeker aan, aan andere studenten.
check-mark-1292787_1280 ja, deze opleiding helpt je goed bij het leren over lean en is zeer gebruiksvriendelijk
check-mark-1292787_1280 Ja, het was een leuke methode om te leren.


Klik HIER voor meer informatie over onze e-learnings.